Brystfilet i strimler, køl
Kyllingestrimler af 100% brystfilet.
Ingredienser: Kyllingebrystfilet skåret i strimler. Fersk.
Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.
Produktet fås i flere forskellige pakkestørrelser.
| Vægt pr. enhed: | |
|---|---|
| Varenummer: | . |
| Produktstregkode: |
| Næringsindhold pr. 100 g.: | |
|---|---|
| Energi | 444 kJ / 105 Kcal |
| Fedt | 1,9 g |
| - heraf mættet fedt | 0,5 g |
| Kulhydrater | 0 g |
| - heraf sukkerarter | 0 g |
| Protein | 22 g |
| Salt | 0,11 g |
Serveringsforslag
Brun kyllingestrimlerne på alle sider i lidt olie. Når de er næsten færdige tilsættes sød chili sauce. Steg strimlerne færdige og server, når saucen klistrer godt til kyllingen. Strimlerne er lækre i salt og i pitabrød.
Tilberedning
Stegepande: Brun på begge sider og steg færdig ved middelvarme i 4-6 minutter. Vend ofte.
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.