Kylling i hvidvin med vindruer

Kylling i hvidvin med vindruer

Samlet arbejdstid: 40 min
Tilberedningstid: 25 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem

Tilberedning

  1. Krydr kyllingestykkerne med salt og peber. Brun dem gyldne i olie på en teflonpande. Læg dem i en gryde, men hold bryststykkerne tilbage.
  2. Sauter løg og hvidløg på panden, de skal ikke tage farve. Tilsæt hvidvin og kog ned til 2 dl. Kom bouillon ved og hæld det i gryden. Kog 20 minutter under låg.
  3. Tilføj nu bryststykkerne og lad det hele simre i yderligere 10 minutter.
  4. Blend halvdelen af de skyllede druer – både de grønne og de røde. Stil til side.
  5. Halver resten af druerne.
  6. Kom porrer og halve vindruer i retten og kog det igennem.
  7. Tilsæt de blendede druer og lidt mynteblade. Smag til med salt og peber.
  8. Tip! Det ser pænt ud af servere denne ret fra dybe tallerkener med små nye kartofler. Du kan eventuelt jævne med lidt maizenajævning, hvis du gerne vil have saucen til at holde sammen. Men den skal ikke blive tyk.