HKScans to danske fabrikker i Vinderup og Skovsgaard har igen modtaget den højst mulige BRCG-score

17.05.2024: I de sidste par uger har vi på vores to fabrikker, i Vinderup og Skovsgaard, haft travlt med at gennemføre BRCG audits – i år var audits anmeldte og vi klarede os forrygende.

HKScans to danske fabrikker i Vinderup og Skovsgaard har igen modtaget den højst mulige BRCG-score

Ingen tvivl om, at vi har opbygget en velforankret fødevaresikkerhedskultur som styrede os sikkert gennem alle fem hektiske audit-dage.

Begge fabrikker opnåede det højst mulige BRCG resultat for en anmeldt audit – AA.

”Jeg er både beæret og stolt over at have så dygtige kolleger, der sammen har gjort det muligt at fastholde vores høje fødevaresikkerhedsniveau, endda gennem flere år og nu kan vi så igen fejre endnu et flot resultat. At opnå grade AA flere år i træk, er bare en kæmpe cadeau til alle vores ansatte på vores fabrikker. Det er virkelig flot arbejde,” siger Pernille Thulin, Kvalitets- og Miljødirektør i HKScan Denmark.

I 2023 opnåede vores fabrikker også den højst mulige score i BRCG audit’en for uanmeldte audits, nemlig AA+.

Om BRCG
BRC Global Standard for Food Safety er en sikkerheds- og kvalitetscertificeringsordning for fødevarevirksomheder. Den er udarbejdet af britiske detailkæder for, på verdensplan, at sikre en fælles anerkendt standard for producenter af fødevarer.

Certificeringen anses som en af de standarder, der stiller de strengeste krav til fødevareproducenter i forhold til fødevaresikkerhed, dokumentation og hygiejne. BRC er et supplement til kravene fra de danske og europæiske myndigheder, da den stiller yderligere krav til fødevaresikkerheden.