Pastasalat med Brystfilet i strimler
Pastasalat med kylling
0 - 30 min Nem

Pastasalat med kylling

Personer

Ingredienser: 

  • 300 g kyllingebryst i strimler
  • 200 g pasta
  • 1 agurk, skåret i tern
  • 150 g Cherry tomater, halverede
  • 150 g sorte oliven, halverede
  • 1 rødløg, fint hakket
  • 100 g feta
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 2 tsk. tørret oregano
  • 1 tsk. tørret basilikum

Marinade (eller egen dressing)

  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 3 fed hvidløg, knust
  • 0,5 tsk. salt

Tilberedning

  1. Bland ingredienserne til marinaden og lad den trække imens du steger kylling og koger pasta.
  2. Krydr kyllingestrimlerne med salt og peber. Steg til de er gennemstegte og lad dem afkøle.
  3. Kog pasta efter anvisning på emballagen og lad det afkøle.
  4. Bland kylling og pasta med alle grøntsagerne og tilsæt den finthakkede persille.
  5. Hæld marinaden over pastasalaten og drys med oregano og basilikum.
  6. Drys med salt og peber og smuldr fetaosten over.
  7. Vend forsigtigt så fetaosten ikke bliver tværet ud.

Tip!

Denne salat er super lækker dagen efter og kan også sagtens laves i god tid.