Hvem er ROSE Kylling?

Helt tilbage i 1952 grundlagde Marie Pedersen – også kaldet Hønse Marie – Vinderup fjerkræslagteri, som siden da er blevet til ROSE Kylling. Få et større indblik i vores historie i filmen nedenfor.

Dansk kylling siden 1952

ROSE Kylling er Danmarks ældste kyllingebrand.

Marie var en passioneret og handlekraftig kvinde, der gik forrest i branchen og satte nye standarder for opdræt og kvalitet. Hendes motto var: ”Kvalitet, kvalitet, kvalitet”, og hun havde blik for dyrevelfærd og bæredygtighed længe før, det var populære begreber.

Denne DNA, som Marie skabte, lever videre i dag. Det var det vigtigste dengang, og det er det også i dag. Vi gør os umage for at omsætte passion og faglighed til sunde og velsmagende produkter, der er gode for både dig og klimaet. Nøjagtig som Marie ville have gjort det.

 

En del af HKScan-familien

Siden 2010 har ROSE Kylling været en del af HKScan-familien.

HKScan er en nordisk fødevarevirksomhed, der i mere end hundred år har produceret kød og måltider baseret på råvarer af høj kvalitet. Målet er at udvikle sig til en alsidig fødevarevirksomhed.

Kunderne findes i detail-, food service-, industri- og eksportsektoren, og HKScans hjemmemarkeder omfatter Finland, Sverige, Danmark og Baltikum.

Hele HKScan som organisation sigter efter at gøre egen industriproduktion CO2-neutral ved udgangen af 2025 og at opnå CO2-neutralitet i hele værdikæden ved udgangen af 2040. Dette kan du læse meget mere om her.

Lær mere om HKScan Danmark på www.hkscan.com/da/