Menu
Opskrifter
Hakket Kylling
Opskrifter med strimler og tern
Salater
Produkter
Sortiment
ROSE Gårdkylling
Ærlig Kylling
Let & Nem Kylling
Favorit Kylling
Foodservice
Sortiment kølet
Sortiment frost
Grøn inspiration
Undgå madspild
Spis grønt & godt
Klima & ansvarlighed
Hjertesager
Om Rose
Reklamation
Job
Kontakt
Rosekylling.dk
»
Opskrifter
»
Chili Bønnegryde med kylling og chorizo
0 - 45 min
Mellem
Chili Bønnegryde med kylling og chorizo
Personer
+
-
Ingredienser:
5
kyllingebrystfileter
450
g hvide bønner
6
-
7
fed hvidløg
3
laurbærblade
500
g chorizo, chilipølse
1
aubergine
2
squash
Olivenolie
650
g cherrytomater
3
tsk paprika, evt. røget
Salt og peber
revet cheddarost
Tilberedning
DAG 1:
Læg bønnerne i blød natten over.
DAG 2:
Skyl bønnerne og kog dem i frisk vand i cirka 45 minutter med 2 hele fed hvidløg og laurbærblade (g
em halvdelen af kogevandet).
Skær kylling og chorizo i skiver og aubergine og squash i tern.
Pil de sidste fed hvidløg, hak dem fint og svits dem let i en gryde med lidt olivenolie.
Tilsæt kylling, chorizo, aubergine- og squashtern og rist det hele i cirka 5 minutter.
Halver cherrytomaterne og kom i gryden med kogte bønner og cirka 3-4 dl kogevand fra bønnerne.
Kog det hele op i cirka 10 minutter og smag til med paprika, salt og peber.
Drys med revet ost og persille og server evt. med nachos eller brød.
Meximad
Kylling er perfekt til mexicanske retter - kødets milde smag giver plads til alverdens krydderier.
Facebook
Pinterest
Kopier link
E-mail
Opskrifter med brystfilet
0 - 30 min
Nem
Teriyakispyd med mangosalat
0 - 30 min
Nem
Sprøde ovnbagte nuggets og cremet pastasalat
0 - 30 min
Nem
Sur-sød kylling med grøntsagsris
0 - 30 min
Nem
Saftige små fileter i hvidløgs-/citronsmør
0 - 30 min
Nem
Pastasalat med kylling
0 - 30 min
Nem
Paprikagryde med kyllingetern og kartofler
0 - 30 min
Nem
One Pot kylling i karry
0 - 30 min
Nem
Nem butter chicken
0 - 45 min
Nem
Bagt kartoffelsuppe med kyllingetern
0 - 20 min
Nem
Fajitas