Græskarsuppe med kylling

Græskarsuppe med kylling

Samlet arbejdstid: 55 min
Tilberedningstid: 35 min
Forberedelsestid: 20 min
Nem

Tilberedning

  1. Skræl og skær grøntsagerne i grove stykker.
  2. Brun grøntsagerne i olivenolie sammen med karry i ca 3-4 minutter.
  3. Tilsæt kokosmælk og vand og lad det simre i 35 minutter, indtil kartofler og græskar er færdige, og blend herefter suppen. Smag den til med limesaft, salt og peber.
  4. Skær kyllingen i mundrette stykker. Kom herefter kyllingekødet ned i suppen og lad den simre med i 4-5 minutter indtil den er varm.  
  5. Anret suppen i varme suppeskåle og drys med fint hakket chili, ristet græskarkerner og cremefraiche og serveres med brød.
  6. Tip: Du kan skifte græskar ud med gulerod, selleri, pastinak eller anden rodfrugt. Kan fint serveres med jasminris