kyllingeterrine
Hot Chick kyllingeterrine
0 - 45 min Mellem

Hot Chick kyllingeterrine

Personer

Ingredienser:

  • 500 g hakket kyllingekød
  • 300 g frisk ost
  • 1 citrongræs, hakkes fint
  • ½ dl sojasauce
  • 3 dl kraftig hønsebouillon
  • 5 fed hvidløg
  • 1 rød chili, finthakkes
  • 1 muskatnød, rives fint
  • 3 auberginer
  • 4 røde pebre
  • salt og peber 

Tilberedning

  1. Kyllingen steges i en gryde ved høj varme.
  2. Sojasauce, citrongræs, hønsebouillon, hvidløg og chili tilsættes, saucen smages til med salt og peber.
  3. Auberginerne skæres i tynde skiver på langs, pensles med olivenolie og bages i ovnen til de er gyldne.
  4. De røde pebre skæres i tynde strimler.
  5. Friskost røres op med muskat, salt og peber.
  6. Terrinen bygges op i lag i et ovnfast fad, først kylling, så auberginer, friskost og rød peber. Gentages til fadet er fyldt.
  7. Terrinen bages 10 -15 min. ved høj varme, afkøles let og skæres ud.
  8. Serveres evt. med ris vendt med fintsnittede forårsløg og soltørrede tomater.