Marineret Salat mKarryspyd
Marineret salat med karryspyd
0 - 20 min Nem

Marineret salat med karryspyd

Personer

Ingredienser:

  • 4 - 6 karrymarinerede kyllingefileter af overlår
  • 4 træ- eller bambusspyd

Salat:

  • 150 - 200 g baby leaves salat
  • 2 pærer
  • 200 g grønne ærter
  • 100 g feta i tern

Marinade:

  • 4 spsk olivenolie
  • 1 spsk Dijon sennep
  • 2 spsk rødvinseddike
  • 1 spsk flydende honning
  • Salt og friskkværnet peber

Tilberedning

  1. Læg spyddene i vand og lad dem trække i 5 minutter.
  2. Del hvert lår i 3 dele og fordel dem på spyddene.
  3. Steg dem under grillen i ovnen i 12-15 minutter. Vend dem ofte.
  4. Pisk alle ingredienser til marinaden sammen og vend den sammen med alle salatingredienserne i en stor skål.
  5. Server de lune spyd med den marinerede salat.
  6. Tip: Er der rester tilovers er det en rigtig lækker madpakkesalat.