Dansk kylling med omtanke siden 1952

Helt tilbage i 1952 grundlagde Marie Pedersen – også kaldet Hønse Marie – Vinderup fjerkræslagteri, som siden da er blevet til ROSE Kylling.

Hun gik forrest i branchen. Satte nye standarder. Og havde i høj grad øje for dyrevelfærd og bæredygtighed. Hendes værdier lever i dag videre, hvor ROSE Kylling er blevet en del af HKScan-familien.

Dyk mere ned i ROSE Kyllings historie

Sådan producerer vi din kylling

ROSE kylling er kylling med omtanke. Lige fra æg til slagtning. Læs her, hvordan hele processen foregår, når vi producerer dejlig dansk kylling til dig.

Læs mere

Vores landmænd og dyrlæge

Dagligt er vi i kontakt med vores landmænd, der er nøje udvalgte efter parametre som dyrevelfærd, klima og trivsel. Vi monitorerer udviklingen og er hele tiden på jagt efter næste tiltag, der skal optimere på alt fra dyrevelfærd til CO2-udledning.

Se mere

Fødevaresikkerhed

Vi har investeret mange kroner og mandetimer i at gøre vores kyllingeprodukter til nogle af de sikreste i verden. Få her et indblik i, hvordan vi målrettet arbejder med hygiejne og stor sporbarhed gennem hele værdikæden.

Se mere