Brystfilet)

Brystfilet

  • Energi 400 kJ / 96 kcal
  • Fedt 1 g
  • Heraf mættede fedtsyrer 0 g
  • Kulhydrat 0 g
  • Heraf sukkerarter 0 g
  • Protein 20 g
  • Salt 0 g
  • Meat 100 g

Ingredienser

Fersk kyllingebrystfilet uden skind og ben. Klasse A

  • gluten nej
  • laktose nej
  • mælk nej
  • soja nej
  • æg nej
  • ærteprotein nej
  • sennep nej

Tilberedning

Pande: Brun på begge sider og steg færdig ved middelvarme i ca. 9 min på hver side.
Ovn: Steges i en forvarmet ovn ved 200°C i 20-25 min (varmluftsovn 180°C). Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og tem­peraturen i midten af kødet er min. 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.

Minitærter med inderfilet eller rester

Lækre små tærter - perfekte til madpakken.