Karrysuppe Kit)

Karrysuppe Kit

  • Energi 493 kJ / 118 kcal
  • Fedt 5,6 g
  • Heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
  • Kulhydrat 4,8 g
  • Heraf sukkerarter 3,9 g
  • Protein 12 g
  • Salt 2,8 g

Ingredienser

250g kyllingebrystfilet i strimler 87%, vand 11,5%, salt, maltodextrin, antioxidanter (E331, E301), surhedsregulerende middel (E262). Rodfrugt suppepasta 200g: Vand, vege­tabilsk olie (raps), grøntsager (peberfrugt, pastinak, gulerod, løg, hvidløg), sukker, salt, gærekstrakt, citronsaft, krydderier (gurkemeje, koriander, bukkehornsfrø, peber, chili), majsstivelse (E1422), konserverings midler (E260, E202, E211), stabilisatorer (E412, E415), løvstikke.

  • gluten nej
  • laktose nej
  • mælk nej
  • soja nej
  • æg nej
  • ærteprotein nej
  • sennep nej

Tilberedning

Tilberedning: 1. Brun kyllingen godt i lidt olie. 2. Tilsæt suppen, 2,5 dl vand og 400 ml kokosmælk (eller 2,5 dl. fløde). 3. Varm suppen godt igennem. Tilbered altid fjerkræ til ­kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.