Vores hjertesager

Virksomheder skal bidrage til samfundet som alle andre gode borgere. Først og fremmest via arbejdspladser og sunde, nyttige produkter, som mennesker har glæde af. Men også ved at yde økonomisk støtte til velgørenhed og frivilligt arbejde.

Rose Kylling går gerne foran med et godt eksempel. Vi har valgt at støtte initiativer, der gør en forskel for danske børn og unge og for det lokalområde, mange af vores medarbejdere bor i.

Herunder kan du se, hvad vi støtter.

Madskolerne

Madskolerne er en fremragende ide og helt oplagt for os at støtte. Formålet er nemlig at give børn mellem 8 og 12 år viden og praktisk erfaring med varieret kost og sund livsstil. Siden 2010 har vi leveret gratis kylling til de mere end 120 madskoler over hele landet.

Madskoler 5
Team Rynkeby cyklister

Team Rynkeby

Hvert år cykler hundredvis af motionscyklister fra Danmark til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier. Vi synes måske, at turen er liiige lang nok, men ideen er fantastisk, og vi yder med stor glæde økonomisk støtte til løbet.

Skive FH

En af Danmarks største håndboldklubber, hvor hundredvis af børn og unge har det sjovt med motion, konkurrence og socialt samvær hver uge. Vi yder økonomisk støtte til det store arbejde, som de mange frivillige i klubben yder.

Skive FH Håndbold
Hospitalsklovne klovnesponsor 1

Danske Hospitalsklovne

Hospitalsklovnene besøger flere gange om ugen indlagte børn på landets børneafdelinger. De gør det lettere for indlagte og kroniske syge børn at skulle opholde sig i længere tid på hospitalet. På trods af sygdom skaber de rum fulde af smil og latter. 

Læs mere om hvordan du evt. kan støtte Danske Hospitalsklovne