Smokey BBQ steak

Smokey BBQ steak

En verden af smag på din grill. Smokey barbecuemarineret kyllingebrystfilet med amerikansk inspireret barbecue krydderi.

Når du vælger kylling fra ROSE, får du altid dejlig dansk kylling, som er opvokset på danske gårde.

Under kyllingens opvækst lever den et trygt liv, hvor den kan gå frit omkring i en varm og tør stald. Den spiser når den har lyst, og har fri adgang til frisk strøelse, vand og foder.

Kyllingekød fra Danmark skal være salmonellafri.

  • Energi 429 kJ / 101 kcal
  • Fedt 1,7 g
  • Kulhydrat 2,3 g
  • Heraf sukkerarter 0,8 g
  • Protein 19 g
  • Salt 1,7 g

Ingredienser

Kyllingebrystfilet 87%, vand 8%, salt, maltodextrin, sukker, eddike, krydderier (paprika, chili, spidskommen, peber), modificeret majsstivelse, gæreks trak!, antioxidanter(E301, E331, E392), krydderurter (oregano, persille, timian, hvidløg), tomat, løg, hvidløgspulver, surhedsregulerende middel (E330, E262), aroma (tomat), karamel (E150a), røgaroma. Kyllingeben kan forekomme.

  • gluten nej
  • mælk nej
  • soja nej
  • æg nej
  • sennep nej

Tilberedning

Pande: Brun på begge sider og steg færdig ved middelvarme i ca. 9 min på hver side.
Ovn: Steges i en forvarmet ovn ved 200°C i 20-25 min (varmluftsovn 180°C).

Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.