Strimler med Tikka Masala marinade

Strimler med Tikka Masala marinade

Tikka Masala marineret strimler af brystfilet, tilsat vand. Kyllingebrystfilet fra Danske kyllinger. Saftige og smagfulde strimler af brystfilet, perfekt til gryderetter.

  • Energi 428 kJ / 101 kcal
  • Fedt 1,5 g
  • Kulhydrat 0 g
  • Protein 19 g
  • Salt 1,7 g

Ingredienser

Kyllingebrystfilet 83%, marinade 17% (vand 11%, salt, krydderier (spidskommen, hvidløg, paprika, koriander, ingefær, peber, kardemomme, gurkemeje, chili, neliker, kanel), tomatpulver, sukker, løg, persille, naltodextrin, antioxidant (E331, E301), surhedsregulerende middel (E262).

 

Oprindelse: Danmark

Tilberedning

1. Svits kødet på panden.

2. Tilsæt 3-4 dl fløde eller creme fraiche.

3. Lad retten simre i 8-10 minutter.

Serveres med ris eller Naanbrød.

 

Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.