Inderfilet hvidløgsmarineret

Inderfilet hvidløgsmarineret

Hvidløgsmarineret inderfilet. Kyllingeinderfilet fra Danske kyllinger. Saftige og smagfulde inderfileter, perfekt til grillen.

  • Energi 549 kJ / 131 kcal
  • Fedt 4,5 g
  • Kulhydrat 0,5 g
  • Protein 22 g
  • Salt 0,6 g

Ingredienser

Kyllingeinderfilet 91%, hvidløgs/urtemarinade (rapsolie, salt, glukosesirup, urter (dildspidser, persille, estragon, basilikum, purløg), hvidløg, løg, porre, hydrolyseret vegerabilsk protein/hvede, creme fraiche aroma).

  • gluten ja

Tilberedning

Stegepande: Brunes og steges i cirka 4 minutter på hver side, ved middel varme.

Grill: Grilles på begge sider til de er gennemstegte og kødsaften er helt klar.

Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.