Lårfilet

Lårfilet

Lårfilet. 100% kylling.

  • Energi 611 kJ / 146 kcal
  • Fedt 8,2 g
  • Heraf mættede fedtsyrer 2,2 g
  • Kulhydrat 0 g
  • Heraf sukkerarter 0 g
  • Protein 18 g
  • Salt 0,2 g

Ingredienser

Kyllingeoverlår uden skind og ben.

  • gluten nej
  • laktose nej
  • mælk nej
  • soja nej
  • æg nej
  • ærteprotein nej
  • sennep nej

Tilberedning

Pande: Steges cirka 10 minutter på hver side, ved middel varme.

Ovn: Steges i en forvarmet ovn ved 200°C i cirka 25 minutter (varmluftsovn 180°C).

Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og tem­peraturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.