Kæmpe kylling

Kæmpe kylling

Kæmpe kylling. 100% kylling. Kæmpe kylling er en stor kylling, med kød nok til alle omkring bordet. 1800 g.

Ingredienser

Kæmpe kylling. Fersk hel kylling klasse A. Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.

Tilberedning

Ovn: Krydr kyllingen med dit favoritkrydderi og steg, i en forvarmet ovn i cirka 60 minutter til den er gennemstegt (varmluft 180 grader).

Gryde: Knid kyllingen med salt og pebber og brun den godt på alle sider. Tilsæt 1,5 dl bouillon og læg kyllingen på siden. Lad den simre i 35 minutter og vend. Steg færdig i cirka 35 minutter.

Grill: Krydr med dit yndlingskrydderi og steg ved indirekte varme indtil kødaften er helt klar.

Tilberedning: Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75 grader.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.