Inderfilet

Inderfilet

  • Energi 407 kJ / 96 kcal
  • Fedt 0,7 g
  • Kulhydrat 0 g
  • Heraf sukkerarter 0 g
  • Protein 22 g
  • Salt 0,1 g
  • Meat 100 g

Ingredienser

Fersk kyllingeinderfilet. Dansk Kylling. 100% Kylling.

  • gluten nej
  • laktose nej
  • mælk nej
  • soja nej
  • æg nej
  • ærteprotein nej
  • sennep nej

Tilberedning

Pande: Brun på begge sider og steg færdig ved middelvarme i ca. 5-8 min på hver side.
Ovn: Steges i en forvarmet ovn ved 200°C i 12 min (varmluftsovn 180°C).

Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.