Hele lår

Hele lår

Ferske hele kyllingelår med rygben. 100% kylling.

  • Energi 960 kJ / 230 kcal
  • Fedt 18 g
  • Kulhydrat 0 g
  • Heraf sukkerarter 0 g
  • Protein 17 g
  • Salt 0,23 g

Ingredienser

Ferske hele kyllingelår med rygben. Klasse A. Dansk Kylling. 100% Kylling.

Tilberedning

Ovn: Steges cirka 45 minutter i en forvarmet ovn ved 200 grader (varmluft 180 grader).

Grill: Steges på begge sider til de er gennemstegte, og kødsaften er helt klar.

Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og tem­peraturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.