Hakket brystfilet

Hakket brystfilet

  • Energi 444 kJ / 105 kcal
  • Fedt 1,9 g
  • Kulhydrat 0 g
  • Heraf sukkerarter 0 g
  • Protein 22 g
  • Salt 0,11 g
  • Meat 100 g

Ingredienser

Fersk hakket brystfilet. Dansk Kylling. 1-3% fedt.

  • gluten nej
  • laktose nej
  • mælk nej
  • soja nej
  • æg nej
  • ærteprotein nej
  • sennep nej

Tilberedning

Hakket kylling er god til frikadeller, pizza, boller i karry, lasagne og hvor du ellers plejer at anvende hakket kød.

Tilsæt eventuelt ekstra krydderier til hakket kyllingekød, da det har mildere smag, end andre hakkede kødtyper.

Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og tem­peraturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.

Pizza med hakket kyllingekød

Hvis Pizza også er et hit hjemme ved jer, så prøv kræfter med en anderledes udgave, som er kulhydratfri, spændende og mættende. Det er let at lave og er et anderledes alternativ til de almindelige pizzabunde. Ikke nok med at det mætter godt, så er vores pizza med kylling også et sundere aftensmåltid for hele familien.

Hvad end det er hverdag, weekend eller ferie så falder pizza næsten altid i god jord af den simple grund, at man selv kan bestemme hvilken topping, man gerne vil have på. Kan du ikke lide det samme på din pizza som resten af familien, så er der er altid plads til fri leg og til at udfolde sin kreative side, når det gælder pizzatopping.