Hakket kylling

Hakket kylling

Fersk hakket kylling. 7-10% fedt. Dansk kylling. 800 g

  • Energi 670 kJ / 160 kcal
  • Fedt 8,8 g
  • Kulhydrat 0 g
  • Heraf sukkerarter 0 g
  • Protein 19 g
  • Salt 0,15 g
  • Meat 100 g

Ingredienser

Fersk hakket kylling. 7-10% fedt. Dansk kylling. Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.

Tilberedning

Hakket kylling er god til frikadeller, pizza, boller i karry, lasagne og hvor du ellers plejer at anvende hakket kød.

Tilsæt eventuelt ekstra krydderier til hakket kyllingekød, da det har mildere smag, end andre hakkede kødtyper.

Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.