Brystfilet tilsat vand

Brystfilet tilsat vand

Ingredienser

Kyllingebrystfilet 90%, vand 9%, salt, maltodextrin, antioxidanter (E331, E301), surhedsregulerende middel (E262).

  • gluten nej
  • laktose nej
  • mælk nej
  • soja nej
  • æg nej
  • ærteprotein nej
  • sennep nej

Tilberedning

Pande: Brun på begge sider og steg færdig ved middelvarme i ca. 9 min på hver side.

Ovn: Steges i en forvarmet ovn ved 200°C i 20-25 min (varmluftsovn 180°C).

Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og tem­peraturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.

Kyllingeburger uden brød