Underlår

Underlår

Kyllinge underlår. Klasse A. Løsfrosne.

Vægt pr. stk. 100-130 g. Antal pr. pose 19-25 stk og fås i karton med 4 x 2500g.

Vægt pr. stk. uspesificeret. Fås i karton med 4 x 2500g.

 

Download produktblad: Kyllingeunderlår

 

  • Energi 450 kJ / 107 kcal
  • Fedt 3,9 g
  • Heraf mættede fedtsyrer 0,9 g
  • Kulhydrat < 0,5 g
  • Heraf sukkerarter < 0,5 g
  • Protein 18 g
  • Salt 0,2 g

Ingredienser

Kyllingeunderlår med skind og ben. Løsfrosne. 100% dansk kylling opdrættet på danske gårde.

  • gluten nej
  • laktose nej
  • mælk nej
  • soja nej
  • æg nej
  • ærteprotein nej
  • sennep nej

Tilberedning

Ovn: Steg de frosne underlår i en forvarmet ovn cirka 60 minutter ved 200°C (varmluftsovn 180°C). Optøede cirka 45 minutter.

Grill: Grilles på begge sider til de er gennemstegte og kødsaften er helt klar.

Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.