Paneret kyllingeburger

Paneret kyllingeburger

Paneret kyllingeburger, stegte, af dansk brystfilet. Løsfrosne, så du kan tage netop det antal du skal bruge.

Gode i burger eller som fyld i pitabrød.

Vægt pr. stk. 100g. Antal pr. pose 20 stk og fås i karton med 5 x 2000g.

 

 

  • Energi 870 kJ / 210 kcal
  • Fedt 14 g
  • Heraf mættede fedtsyrer 3,7 g
  • Kulhydrat < 6 g
  • Heraf sukkerarter < 0,4 g
  • Protein 13 g
  • Salt 1,6 g

Ingredienser

Kyllingeskind, kyllingebrystfilet (23%), sojaprotein, rasp/hvede, ærtefibre, salt, løg, antioxidant (E301), peberekstrakt.

100% dansk kylling opdrættet på danske gårde.

  • gluten ja
  • laktose nej
  • mælk nej
  • soja nej
  • æg nej
  • ærteprotein nej
  • sennep nej

Tilberedning

Kan tilberedes direkte fra frost

Pande: Steg de frosne burgere ved middelvarme i cirka 5 minutter på hver side.

Grill: Steg de frosne burgere på begge sider, til de er gennemstegte.

Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.