Overlårsfilet med skind

Overlårsfilet med skind

Overlårsfilet uden ben, med skind.

Fås i karton med 4 x 2500g.

 

  • Energi 696 kJ / 167 kcal
  • Fedt 11 g
  • Heraf mættede fedtsyrer 3 g
  • Kulhydrat 0 g
  • Heraf sukkerarter 0 g
  • Protein 17 g
  • Salt 0,19 g

Ingredienser

Kyllingeoverlårsfilet med skind. Løsfrosne. 100% dansk kylling opdrættet på danske gårde.

  • gluten nej
  • laktose nej
  • mælk nej
  • soja nej
  • æg nej
  • ærteprotein nej
  • sennep nej

Tilberedning

Ovn: Frosne - i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluftsovn 180°C) i ca. 60 min. Optøede ca. 40-45 min.

Gryde: Brun lårene i olie. Tilsæt væske og steg videre i ca. 45 min. ved middelhøj varme.

Friture: Frosne - i ca. 30 min. ved 175°C. Optøede ca. 20-25 min.

Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.