Overlår

Overlår

Overlår. Klasse A. Løsfrosne

Vægt pr. stk. 130-160 g. Antal pr. pose 16-19 stk og fås i karton med 4 x 2500g.

Vægt pr. stk. uspecificeret. Fås i karton med 4 x 2500g.

  • Energi 860 kJ / 210 kcal
  • Fedt 16,3 g
  • Heraf mættede fedtsyrer 4 g
  • Kulhydrat < 0,5 g
  • Heraf sukkerarter < 0,5 g
  • Protein 15 g
  • Salt 0,58 g

Ingredienser

100% dansk kylling opdrættet på danske gårde.

  • gluten nej
  • laktose nej
  • mælk nej
  • soja nej
  • æg nej
  • ærteprotein nej
  • sennep nej

Tilberedning

Ovn: Frosne - i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluftsovn 180°C) i ca. 60 min. Optøede ca. 40-45 min.

Gryde: Brun lårene i olie. Tilsæt væske og steg videre i ca. 45 min. ved middelhøj varme.

Friture: Frosne - i ca. 30 min. ved 175°C. Optøede ca. 20-25 min.

Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.