Kyllingepølser

Kyllingepølser

Kyllingepølser 72% kylling: Vægt pr. stk. 34g. Antal pr. pakke 10 stk og fås i karton med 32 x 340g.

 

  • Energi 792 kJ / 190 kcal
  • Fedt 13 g
  • Heraf mættede fedtsyrer 3,4 g
  • Kulhydrat 6,4 g
  • Heraf sukkerarter 0 g
  • Protein 11 g
  • Salt 2,6 g

Ingredienser

Ingredienser: Maskinudbenet kyllingekød (72%), vand (16%), kartoffelstivelse, vegetabilsk protein, antioxidant (E301, E325), salt, konserveringsmiddel (E250), vegetabilske fibre, krydderier (peber, chili, hvidløg), stabilisator (E451i), røgaroma.

Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.

  • gluten nej
  • laktose nej
  • mælk nej
  • soja nej
  • æg nej
  • ærteprotein nej
  • sennep nej

Tilberedning

Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.