Inderfilet

Inderfilet

Kyllingeinderfilet. Klasse A. Løsfrosne.

Inderfilet 100% kylling: Fås i karton med 5 x 2000g.

Inderfilet 80% kylling: Fås i karton med 5 x 2000g.

 

Ingredienser

Inderfilet 100% kylling.

Inderfilet 80% kylling.

Kyllingen er opdrættet på danske gårde.

  • gluten nej
  • laktose nej
  • mælk nej
  • soja nej
  • æg nej
  • ærteprotein nej
  • sennep nej

Tilberedning

Pande: Steg de frosne fileter i lidt smør eller margarine, ved middelhøj varme i cirka 9 minutter på hver side (optøede cirka 5 minutter)

Ovn: Frosse, steg fileterne i en forvarmet ovn cirka 20 minutter ved 200°C (varmluftsovn 180°C). Optøede: cirka 15 minutter.

Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.