Hele lår med rygben

Hele lår med rygben

Hele lår med rygben. Klasse A. Løsfrosne

Fås i karton med 6 x 2500g.

Fås i karton med 8 x 2000g.

 

  • Energi 960 kJ / 230 kcal
  • Fedt 18 g
  • Heraf mættede fedtsyrer 4,5 g
  • Kulhydrat < 0,5 g
  • Heraf sukkerarter < 0,5 g
  • Protein 17 g
  • Salt 0,23 g

Ingredienser

100% dansk kylling opdrættet på danske gårde.

  • gluten nej
  • laktose nej
  • mælk nej
  • soja nej
  • æg nej
  • ærteprotein nej
  • sennep nej

Tilberedning

Ovn: Forvarm ovnen til 200°C (over- og undervarme) eller 180°C (varmluft) og steg kyllingelårene i ca. 60 minutter (optåede kyllingelår 40-45 minutter).

Grill: Grill kyllingelårene ved direkte varme på skinsiden i ca. 5 minutter. Grill dem efterfølgende ved indirekte varme i 25-30 minutter.

Gryde: Brun lårene i lidt olie. Tilsæt lidt væske og steg videre i ca. 50 minutter ved middelhøj varme.

Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.