Fryer wings

Fryer wings

Kyllinge Fryer Wings. Stegte. Til frituren.

Fås i karton med 2 x 2500g.

 

  • Energi 780 kJ / 190 kcal
  • Fedt 11 g
  • Heraf mættede fedtsyrer 2,6 g
  • Kulhydrat 3 g
  • Heraf sukkerarter 2,6 g
  • Protein 19 g
  • Salt 1,58 g

Ingredienser

Til 100g færdigvare er anvendt 105g kyllingevinger med skind og ben, vand, sukker, salt, tomatpasta, stabilisatorer (E451, E450, E415), glukosesirup, krydderi- og krydderurteekstrakter (basilikum, cayennepeber, hvidløg, laurbærblade, oregano, timian), grøntsager (løg, tomat), krydderier (cayennepeber, hvidløg, paprika, peber), antioxidant (E301), løgekstrakt, surhedsregulerende middel (E330) bygmaltekstrakt, grøntsagsekstrakter, hvidløg, oregano, gærekstrakt, vegetabilske fibre (bambus), aromaer (citron, røg).

  • gluten ja
  • laktose nej
  • mælk nej
  • soja nej
  • æg nej
  • ærteprotein nej
  • sennep nej

Tilberedning

Bør varmes før servering.

Frityrkoger: Steg frosne kyllingevinger ved 175°C i 3-3,5 minutter, indtil de er sprøde og gyldenbrune.

Ovn: Steg de frosne vinger ved 220°C i cirka 25 minutter (varmluftsovn 180°C). Optøede cirka 20 minutter.

Grill: Grill vingerne på begge sider til de er gennemvarme.

Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.