Brystfilet tilsat vand

Brystfilet tilsat vand

Kyllingebrystfilet tilsat vand. Løsfrosne.

Brystfilet 88% kylling: Vægt pr. stk. 100-120g. Antal pr. pose 20-25 stk.
I karton med 4 x 2500g.

Brystfilet 88% kylling: Vægt pr. stk. 120-140g. Antal pr. pose 17-21 stk. 
I karton med 4 x 2500g.

Brystfilet 88% kylling: Vægt pr. stk. 140-180g. Antal pr. pose 14-18 stk.
I karton med 4 x 2500g.

Brystfilet 88% kylling: Vægt pr. stk. 160-180g. Antal pr. pose 12-16 stk.
I karton med 4 x 2500g.

Brystfilet 87% kylling: Fås i karton med 4 x 2500g.

Brystfilet 80% kylling: Fås i karton med 5 x 2000g.

Brystfilet 65% kylling: Fås i karton med 5 x 2000g.

  • Energi 384 kJ / 91 kcal
  • Fedt 1,7 g
  • Heraf mættede fedtsyrer 0,4 g
  • Kulhydrat 0,9 g
  • Heraf sukkerarter 0,9 g
  • Protein 18 g
  • Salt 0,75 g

Ingredienser

Kyllingebrystfilet, vand, salt, dextose. Løsfrosne. Isglaseret.

Kyllingen opdrættet på danske gårde.

 

Download produktblad: Brystfilet tilsat vand
  • gluten nej
  • laktose nej
  • mælk nej
  • soja nej
  • æg nej
  • ærteprotein nej
  • sennep nej

Tilberedning

Ovn: Steg de frosne fileter i en forvarmet ocn i cirka 35 minutter ved 200°C (varmluftsovn 180°C). Optøede cirka 20 minutter.

Pande: Steg de frosne fileter i lidt olie og lidt smør ved middel varme i cirka 14 minutter på hver side (optøede cirka 9 minutter).

Grill: Steges på begge sider til de er gennemstegte og kødsaften er helt klar.

Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.