Brystfilet med skind

Brystfilet med skind

Kyllingebrystfilet med skind. Klasse A. Løsfrosne.

Vægt pr. stk. 130-150 g. Antal pr. bakke 17-20 stk og fås i karton med 2 x 2500g.

Vægt pr. stk. 130-180 g. Antal pr. bakke 14-19 stk og fås i karton med 2 x 2500g.

Vægt pr. stk. 150-170 g. Antal pr. bakke 14-17 stk og fås i karton med 2 x 2500g.

  • Energi 623 kJ / 149 kcal
  • Fedt 6,9 g
  • Heraf mættede fedtsyrer 2 g
  • Kulhydrat 0 g
  • Heraf sukkerarter 0 g
  • Protein 22 g
  • Salt 0,16 g

Ingredienser

100% dansk kylling opdrættet på danske gårde.

  • gluten nej
  • laktose nej
  • mælk nej
  • soja nej
  • æg nej
  • ærteprotein nej
  • sennep nej

Tilberedning

Optøning: Det bedste resultat opnås ved at lade kyllingen optø langsomt i køleskabet i ca. 1 døgn. Kyllingen kan også optøs ved stuetemperatur i ca. 6 timer.

Pande: Steg det optøede brystfilet i 7-9 minutter på hver side, ved middel varme.

Ovn: 25-30 minutter i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C).

Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.