Brystfilet m. skind og ben

Brystfilet m. skind og ben

Kyllingebryst med skind og ben. Klasse A. Løsfrosne.

Vægt pr. stk. 230-290 g. Antal pr. bakke 9-11 stk og fås i karton med 4 x 2500g.

  • Energi 546 kJ / 130 kcal
  • Fedt 5,1 g
  • Heraf mættede fedtsyrer 1,3 g
  • Kulhydrat 0 g
  • Heraf sukkerarter 0 g
  • Protein 21 g
  • Salt 0,11 g

Ingredienser

100% dansk kylling opdrættet på danske gårde.

  • gluten nej
  • laktose nej
  • mælk nej
  • soja nej
  • æg nej
  • ærteprotein nej
  • sennep nej

Tilberedning

Ovn: 30-35 minutter i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C).

Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.