BBQ underlår

BBQ underlår

Stegte BBQ Kyllinge underlår. Løsfrosne.

Vægt pr. stk. 100-150 g. Antal pr. pose 17-25 stk og fås i karton med 2 x 2500g.

 

  • Energi 530 kJ / 130 kcal
  • Fedt 5,5 g
  • Heraf mættede fedtsyrer 1,5 g
  • Kulhydrat < 0,5 g
  • Heraf sukkerarter < 0,5 g
  • Protein 19 g
  • Salt 1,38 g

Ingredienser

Kyllingeunderlår med ben og skind, barbecuesauce: vand, salt, glukose-sirup/majs, stabilisatorer (E451, E450), tomatpasta, modificeret majsstivelse (E1422), krydderi-oleoresiner, utre ekstrakter (basilikum, chili, hvidløg, laurbærblade, oregano, timian), vegetabilske fibre/bambus, antiklumpningsmiddel (E551). Glaze: vand, sukker, salt, grøntsager, krydderier (chili, hvidløg, paprika, peber)stabilisator (E415), surhedsregulerende middel (E330), maltekstrakt/byg, løgekstrakt, oregano, gærekstrakt, tomatpasta, aromaer (lemon, røg), røgaroma.

Stegte BBQ kyllingeunderlår. Løsfrosne. 100% dansk kylling opdrættet på danske gårde. Forarbejdet og pakket i Tyskland.

  • gluten ja
  • laktose nej
  • mælk nej
  • soja nej
  • æg nej
  • ærteprotein nej
  • sennep nej

Tilberedning

Opvarmes inden servering.

Ovn: Steg de frosne underlår i en forvarmet ovn cirka 25 minutter ved 220°C (varmluftsovn 200°C). Optøede cirka 20 minutter.

Grill: Grilles på begge sider til de er gennemstegte.

Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.