Overlår

Overlår

Overlår. Fersk. Klasse A.

Vægt pr. stk. 130-160 g. Antal pr. pose 12-16 stk og fås i karton med 4 x 2000g.

 

  • Energi 696 kJ / 167 kcal
  • Fedt 11 g
  • Heraf mættede fedtsyrer 3 g
  • Kulhydrat 0 g
  • Heraf sukkerarter 0 g
  • Protein 17 g
  • Salt 0,19 g

Ingredienser

100% dansk kylling opdrættet på danske gårde.

  • gluten nej
  • laktose nej
  • mælk nej
  • soja nej
  • æg nej
  • ærteprotein nej
  • sennep nej

Tilberedning

Ovn: I en forvarmet ovn ved 200°C (varmluftsovn 180°C) i ca. 40-45 min.

Friture: I ca. 20-25 min. ved 175°C.

Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.