Inderfilet

Inderfilet

Kyllingeinderfilet. 100% kylling. Fersk. Klasse A.

Fås i karton med 4 x 2000g.

 

  • Energi 407 kJ / 96 kcal
  • Fedt 0,7 g
  • Heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
  • Kulhydrat 0 g
  • Heraf sukkerarter 0 g
  • Protein 22 g
  • Salt 0,1 g

Ingredienser

100% dansk kylling opdrættet på danske gårde.

  • gluten nej
  • laktose nej
  • mælk nej
  • soja nej
  • æg nej
  • ærteprotein nej
  • sennep nej

Tilberedning

Pande: Steg i 4 minutter på hver side ved middel varme.  

Ovn: 12 minutter ved 200°C (varmluft 18°C).

Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.