Hele lår uden rygben

Hele lår uden rygben

Hele lår uden rygben. Fersk. Klasse A.

Vægt pr. stk. 230-270 g. Antal pr. pose 8-9 stk og fås i karton med 4 x 2000g.

 

  • Energi 635 kJ / 152 kcal
  • Fedt 8,7 g
  • Heraf mættede fedtsyrer 2,5 g
  • Kulhydrat 0 g
  • Heraf sukkerarter 0 g
  • Protein 18 g
  • Salt 0,21 g

Ingredienser

100% dansk kylling opdrættet på danske gårde.

  • gluten nej
  • laktose nej
  • mælk nej
  • soja nej
  • æg nej
  • ærteprotein nej
  • sennep nej

Tilberedning

Ovn: Forvarm ovnen til 200°C (over- og undervarme) eller 180°C (varmluft) og steg kyllingelårene i ca. 60 minutter (optåede kyllingelår 40-45 minutter).

Grill: Grill kyllingelårene ved direkte varme på skinsiden i ca. 5 minutter. Grill dem efterfølgende ved indirekte varme i 25-30 minutter.

Gryde: Brun lårene i lidt olie. Tilsæt lidt væske og steg videre i ca. 50 minutter ved middelhøj varme.

Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.