Hakket kylling

Hakket kylling

Hakket kylling 7-10 % fedt. Fersk.

Vægt pr. bakke 1000 g. Fås i karton med 8 x 1000g.

 

  • Energi 670 kJ / 160 kcal
  • Fedt 8,8 g
  • Heraf mættede fedtsyrer 2,3 g
  • Kulhydrat 0 g
  • Heraf sukkerarter 0 g
  • Protein 19 g
  • Salt 0,15 g

Ingredienser

Hakket kyllingekød. Fedtindhold under 10 %. Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.

  • gluten nej
  • laktose nej
  • mælk nej
  • soja nej
  • æg nej
  • ærteprotein nej
  • sennep nej

Tilberedning

Hakket kylling er godt til frikadeller, boller i karry, lasagne og hvor du ellers plejer at anvende hakket kød.

Tilsæt eventuelt ekstra krydderier til hakket kyllingekød, da det har en mildere smag, end andre kødtyper.

Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.