Brystfilet

Brystfilet

Kyllingebrystfilet. Fersk. Klasse A.

Vægt pr. stk. 115-130g. Antal pr. pose 15-18 stk og fås i karton med 4 x 2000g.

Vægt pr. stk. 140-160g. Antal pr. pose 12-14 stk og fås i karton med 4 x 2000g.

Vægt pr. stk. 160-200g. Antal pr. pose 10-12 stk og fås i karton med 4 x 2000g.

Vægt pr. stk. 200-300g. Antal pr. pose 7-10 stk og fås i karton med 4 x 2000g.

  • Energi 400 kJ / 90 kcal
  • Fedt 1,5 g
  • Heraf mættede fedtsyrer 0,5 g
  • Kulhydrat < 0,5 g
  • Heraf sukkerarter < 0,5 g
  • Protein 20 g
  • Salt 0,43 g

Ingredienser

100% dansk kylling opdrættet på danske gårde.

  • gluten nej
  • laktose nej
  • mælk nej
  • soja nej
  • æg nej
  • ærteprotein nej
  • sennep nej

Tilberedning

Pande: 18 minutter
Brun på begge sider og strg færdig ved middelvarme i ca. 9 minutter på hver side. 

Ovn: 20 minutter ved 200°C
Steges i forvarmet ovn ved 200°C i 20-25 minutter (varmluft 18°C).

Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.