Brystfilet med skind

Brystfilet med skind

Kyllingebrystfilet med skind. Fersk. Klasse A.

Vægt pr. stk. 120-160 g. Antal pr. bakke 12-17 stk og fås i karton med 4 x 2000g.

  • Energi 623 kJ / 149 kcal
  • Fedt 6,9 g
  • Heraf mættede fedtsyrer 2 g
  • Kulhydrat 0 g
  • Heraf sukkerarter 0 g
  • Protein 22 g
  • Salt 0,16 g

Ingredienser

100% dansk kylling opdrættet på danske gårde.

  • gluten nej
  • laktose nej
  • mælk nej
  • soja nej
  • æg nej
  • ærteprotein nej
  • sennep nej

Tilberedning

Pande: Steg i 7-9 minutter på hver side, ved middel varme.

Ovn: 25-30 minutter i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C).

Tilbered altid fjerkræ til ­kød­saften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask om­hyggeligt ­køkkenredskaber og hænder efter håndtering.