Kylling i karry, kyllingestrimler, køl

Kylling i karry, kyllingestrimler, køl

Brystfiletstrimler i karrymarinade. Tilsæt kun fløde eller creme fraiche. 

Ingredienser: Kyllingebrystfilet (89%), vand (9%), krydderier (spidskommen, bukkehornfrø, hvidløg, nelliker, gurkemeje, peber, fennikel, koriander, kanel, kardemomme), salt, maltodextrin, modificeret majsstivelse, antioxidanter(E331, E301), sukker, konserveringsmiddel (E262), krydderiekstrakter (hvidløg, muskatblomme, peber, paprika, gurkemeje, ingefær, koriander, kardemomme, salvie, muskatnød), løg, surhedsregulerende middel (E330), krydderurt (merian).

Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.

 

.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 421 kJ / 101 Kcal
Fedt 1,9 g
- heraf mættet fedt 0,5 g
Kulhydrater 1,0 g
- heraf sukkerarter 0,1 g
Protein 20 g
Salt 0,9 g

Tilberedning

  1. Svits kyllingestrimlerne på stegepande eller i en gryde.
  2. Tilsæt 3-4 dl. fløde eller creme fraiche.
  3. Lad retten simre i 8-10 minutter.

Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min 75°C. God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.

Opbevaring og holdbarhed
Ved max +5°C, uåbnet: Se dato på forsiden.
Åbnet: Skal anvendes inden for 24 timer.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Bør ompakkes ved nedfrysning.

  1.