Stegte frikadeller, frost

Ingredienser: Udbenet kyllingeoverlår 75% (oprindelse: Danmark), vand, kartoffelmel, vegetabilske fibre, havsalt (oprin­delse: Belgien), løg, krydderier (muskatnød, paprika, karde-momme, koriander, peber), antioxidant (E301).
Kyllingeben kan forekomme.

Oprindelse:
Kyllingen er opvokset og slagtet i danmark.
Frikadellerne er forarbejdet og pakket i Sverige.

 

 

.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 698 kJ / 167 Kcal
Fedt 9,7 g
- heraf mættet fedt 2,6 g
Kulhydrater 5,4 g
- heraf sukkerarter 0,2 g
Protein 14 g
Salt 1,4 g

Tilberedning

Kyllingefrikadellerne er gennemstegte og kan spises optøede direkte fra posen, men de kan også nydes lune.
Læg evt. de frosne frikadeller direkte i madpakken og lad dem tø langsomt i køleskabet.

Ovn: Lun de frosne frikadeller i cirka 20 minutter ved 200°C (varmluftsovn 180°C). Optøede: cirka 15 minutter.

Stegepande: Steg de frosne frikadeller i cirka 10 minutter på hver side ved lav varme. Optøede: 3-4 minutter på hver side.

Mikcroovn: Lun de frosne frikadeller i 2-3 minutter.
Optøede: Cirka 1 minut.

 

Opbevaring og holdbarhed
Ved -18°C eller koldere: Se ”Bedst før”. Lukkes embal­lagen grundig efter åbning, er holdbarheden som i uåbnet stand.
Ved max +5°C: Cirka 24 timer efter optøning.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.