Stegte frikadeller, frost
Ingredienser: Udbenet kyllingeoverlår 75% (oprindelse: Danmark), vand, kartoffelmel, vegetabilske fibre, havsalt (oprindelse: Belgien), løg, krydderier (muskatnød, paprika, karde-momme, koriander, peber), antioxidant (E301).
Kyllingeben kan forekomme.
Oprindelse:
Kyllingen er opvokset og slagtet i danmark.
Frikadellerne er forarbejdet og pakket i Sverige.
. | |
Næringsindhold pr. 100 g.: | |
---|---|
Energi | 698 kJ / 167 Kcal |
Fedt | 9,7 g |
- heraf mættet fedt | 2,6 g |
Kulhydrater | 5,4 g |
- heraf sukkerarter | 0,2 g |
Protein | 14 g |
Salt | 1,4 g |
Tilberedning
Kyllingefrikadellerne er gennemstegte og kan spises optøede direkte fra posen, men de kan også nydes lune.
Læg evt. de frosne frikadeller direkte i madpakken og lad dem tø langsomt i køleskabet.
Ovn: Lun de frosne frikadeller i cirka 20 minutter ved 200°C (varmluftsovn 180°C). Optøede: cirka 15 minutter.
Stegepande: Steg de frosne frikadeller i cirka 10 minutter på hver side ved lav varme. Optøede: 3-4 minutter på hver side.
Mikcroovn: Lun de frosne frikadeller i 2-3 minutter.
Optøede: Cirka 1 minut.
Opbevaring og holdbarhed
Ved -18°C eller koldere: Se ”Bedst før”. Lukkes emballagen grundig efter åbning, er holdbarheden som i uåbnet stand.
Ved max +5°C: Cirka 24 timer efter optøning.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.