Færdigstegt brystfilet, køl

Ingredienser: Kyl­linge­­brystfilet, kartoffel­mel, salt, dextrose, maltodextrin, surheds­­regulerende middel (E331), konserveringsmiddel (E262). Kyllingeben kan forekomme.

Til 100 g færdigvare er anvendt 124 g fersk kyllingebryst.

Kyllingen er opdrættet, slagtet, tilberedt og pakket i Danmark.

.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 593 kJ / 142 Kcal
Fedt 2,4 g
Kulhydrater 2,4 g
- heraf sukkerarter 2,0 g
Protein 27 g
Salt 1,6 g

Serveringsforslag

Skær den færdigstegte kyllingefilet i ­skiver og anret på bund af grøn salat. Fordel sorte oliven og flager af parmesan­ost og top med dressing (2 æggeblommer / 1 fed hvidløg / 1 tsk. dijon sennep / en spsk. citronsaft / 1 spsk. hvidvinseddike / 1 spsk. parmesanost / 2 dl olivenolie / salt og peber).

Tilberedning

Stegt kyllingebrystfilet kan spises direkte fra pakken eller indgå i både kolde og varme ­retter.