Færdigstegt brystfilet, køl
Ingredienser: Kyllingebrystfilet, kartoffelmel, salt, dextrose, maltodextrin, surhedsregulerende middel (E331), konserveringsmiddel (E262). Kyllingeben kan forekomme.
Til 100 g færdigvare er anvendt 124 g fersk kyllingebryst.
Kyllingen er opdrættet, slagtet, tilberedt og pakket i Danmark.
. | |
Næringsindhold pr. 100 g.: | |
---|---|
Energi | 593 kJ / 142 Kcal |
Fedt | 2,4 g |
Kulhydrater | 2,4 g |
- heraf sukkerarter | 2,0 g |
Protein | 27 g |
Salt | 1,6 g |
Serveringsforslag
Skær den færdigstegte kyllingefilet i skiver og anret på bund af grøn salat. Fordel sorte oliven og flager af parmesanost og top med dressing (2 æggeblommer / 1 fed hvidløg / 1 tsk. dijon sennep / en spsk. citronsaft / 1 spsk. hvidvinseddike / 1 spsk. parmesanost / 2 dl olivenolie / salt og peber).
Tilberedning
Stegt kyllingebrystfilet kan spises direkte fra pakken eller indgå i både kolde og varme retter.