Inderfilet hvidlogssmor
Saftige små fileter i hvidløgs-/citronsmør
0 - 30 min Nem

Saftige små fileter i hvidløgs-/citronsmør

Personer

Ingredienser: 

  • 325 g kylling mini- eller inderfilet
  • 1 tsk. røget paprika
  • 4 spsk. smør
  • 4 fed hvidløg, knust
  • 1 tsk. Italiensk krydderimix (eller oregano og timian)
  • 0,5 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. frisk persille, hakket

Til servering:

  • Blomkålsris, masser af dampede grøntsager og mere hvidløgssmør.
  • Citronbåde og evt. et drys cayennepeber

Tilberedning

  1. Krydr kyllingefileterne med paprika (og evt. cayennepeber, hvis du vil have lidt ekstra spice).
  2. Steg inderfileterne i halvdelen af smørret i cirka 2 minutter på hver side.
  3. Skub inderfileterne lidt til siden på panden, og tilsæt det sidste smør hvori hvidløget svitses.
  4. Tilsæt citronsaft, og drys med salt (efter smag) og steg fileterne færdige.
  5. Drys med persille og vend det hele så smørret fordeles godt.
  6. Server straks med blomkålsris, masser af dampede grøntsager og mere hvidløgssmør.

Tip!

Er også lækre i sandwich og pitabrød!