Bagte nuggets og cremet pastasalat
Sprøde ovnbagte nuggets og cremet pastasalat
0 - 30 min Nem

Sprøde ovnbagte nuggets og cremet pastasalat

Personer

Ingredienser:  Nuggets

  • 300 g brystfilet i tern
  • 50 g hvedemel
  • 50 g rasp
  • 0,5 tsk. Røget paprika (eller almindelig)
  • 0,5 tsk. hvidløgspulver
  • 0,5 tsk. salt
  • 1 æg, pisket

Pastasalat

  • 350 g pasta
  • 50 g bacon, i tern
  • 3 dl creme fraiche
  • 1,5 tsk. karry
  • 1 spsk. sød sennep
  • 1 dl. majs
  • 1 dl. ærter
  • Salt og peber efter smag

Sur/sød dip

  • 50 g abrikos-marmelade
  • 1 spsk. tomatpure
  • 3 spsk. Eddike
  • 1 tsk. soyasauce

Tilberedning

Nuggets

  1. Bland rasp og krydderier.

  2. Først vend kyllingeternene i mel og derefter i æg og til sidst vendes de i rasp - tryk dem godt ned i raspen.

  3. Placer kyllingestykkerne på en bageplade og spray (eller dryp) med olie, så de bliver godt sprøde når de bages.

  4. Bag i cirka 10 minutter ved 200 grader til de er gennemstegte.

Pastasalat

  1. Kog pasta efter anvisning på posen.
  2. Steg bacon på panden til det er sprødt. Tag fra varmen og lad dryppe af på køkkenrulle.
  3. Bland creme fraiche, karry og sennep og smag til med salt og peber.
  4. Vend majs, ærter og afkølet pasta i dressingen.

Sur/sød dip

  1. Bland dip-ingredienserne og server til de sprøde nuggets.

Tip!

Server de grønne ingredienser til pastasalaten i hver deres skål og gerne med endnu flere valgmuligheder – et sikkert hit hos børnene.