Porregryde
Porregryde
0 - 35 min Nem

Porregryde

Personer

Ingredienser:

  • 400 g hakket kylling 
  • 2 store porrer, fint hakket
  • 1 stort løg, fint hakket
  • 100 g bacon i tern
  • 3 dl ris (efter eget valg)
  • 0,5 tsk spidskommen   
  • 1 dl hønsebouillon

Eventuel tilføjelse:

  • 2 store gulerødder, revet

Tilberedning

  1. Kog risene efter anvisning på emballagen og lad dem hvile under låg indtil de skal tilsættes retten.
  2. Svits bacon 2-3 minutter i en gryde og tilsæt porrer og løg og steg til de er godt bløde.
  3. Tilsæt hakket kylling og steg til alt kødet er delt og svitset.
  4. Tilsæt Hønsebouillon, spidskommen (og evt. revet gulerod) og lad retten simre i 5 minutter.
  5. Vend risene i porregryden og lad det hvile i 5-10 minutter inden servering.
  6. Server med sød chilisauce.

TIP!

Disse pirogger kan med fordel bruges som en del af madpakken - både til børn og voksne.

Restemad:

Svits resterne på panden med lidt teriyaki sauce og brug som fyld i forårsruller.

Porregryde RESTER fyld i forårsruller