Paprikagryde med kylling
Paprikagryde med kyllingetern og kartofler
0 - 30 min Nem

Paprikagryde med kyllingetern og kartofler

Personer

Ingredienser: 

  • 300 g brystfilet skåret i tern eller strimler
  • 800 g kartofler, skrællede og skåret i mundrette tern
  • 250 ml. kogevand fra kartoflerne
  • 75 g Cocktailpølser eller bacontern
  • 2 løg, skåret i strimler
  • 2 fed hvidløg, pressede
  • 1 gul peber, skåret i tern
  • 2 store gulerødder, skåret i små tern
  • 1 ds. Hakkede tomater
  • 2 spsk. tomatpure
  • 250 ml. hønsebouillon
  • 1 spsk. paprika
  • 1 tsk. rosmarin
  • Frisk Basilikum
  • 1 squash, skåret i tern

Tilberedning

  1. Kog kartoffelternene til de er møre (husk at gemme 2,5 dl kogevand).
  2. Svits cocktailpølserne (eller bacontern) et par minutter, i en stor gryde.
  3. Tilsæt kyllingestykkerne og svits 2-3 minutter, sammen med løg, hvidløg og gulerødder.
  4. Tilsæt alle de øvrige ingredienser (undtagen squash) og bring retten i kog.
  5. Tilsæt kogevandet fra kartoflerne, hvis der er behov for mere væde, og vend kartofler og squash i retten.
  6. Lad simre i et par minutter til alt er gennemvarmt.
  7. Smag til med salt og peber og drys med friskhakket persille inden servering.