Butter Chicken
Nem butter chicken
0 - 30 min Nem

Nem butter chicken

Personer

Ingredienser: 

  • 300 g kyllingetern
  • 1 tsk. usaltet smør
  • 3 fed hvidløg, fint hakket
  • 3 cm ingefær, fint hakket
  • 0,5 tsk. spidskommen
  • 1 tsk Garam Masala (krydderi eller pasta)
  • 0,5 tsk. chili pulver
  • 0,5 tsk. røget paprika
  • 0,5 tsk. gurkemeje
  • 0,5 tsk. salt
  • 250 g passata (tomatsauce)
  • 150 ml fløde

Tilbehør

  • Ris
  • Naan brød
  • Frist koriander, hakket

Tilberedning

  1. Brun kyllingetern i en gryde eller dyb stegepande i lidt olie eller smør.
  2. Tilsæt ingefær og hvidløg.
  3. Alle øvrige krydderier og garam masala tilsættes og røres godt rundt.
  4. Tilsæt fløde og tomat pasta og lad retten simre et par minutter.
  5. Server med ris, lune naan brød og friskhakket koriander.