Caesar salad med stegt kylling
Cæsar salat med stegt kyllingebryst
0 - 25 min Nem

Cæsar salat med stegt kyllingebryst

Personer

Ingredienser:

  • 200 g stegt brystfilet
  • 1 hjertesalat
  • 100 g parmesan
  • 30 sorte oliven

Croutoner:

  • Olivenolie til stegning
  • 0,25 flute
  • Flagesalt

Dressing:

  • 4 æggeblommer pasteuriseret
  • 0,25 spsk salt
  • 2 dl god olivenolie
  • 1 tsk dijon sennep
  • 20 g revet parmasan
  • 2 fed hvidløg

Tilberedning

  1. Skyl salaten godt og pluk den i mindre stykker.
  2. Varm en pande op, rist flutestykkerne godt i olivenolie. Læg dem på fedtsugende papir og drys med flagesalt.
  3. Blend alle ingredienserne til dressingen godt og smag til med salt og fortynd evt. med lidt vand.
  4. Varm en pande og steg lårfileterne godt på alle sider, skru ned for varmen og steg dem færdige.
  5. Skær de stegte brystfileter i skiver og anret på salaten. Fordel derefter croutonerne, oliven og høvlet parmesan over og top med dressing.

Se hvor let det er at tilberede

Dansk færdigstegt brystfilet

ROSE Stegt Brystfilet B2196